Brotherhood dalam MasterChef Malaysia

Umum sudah tahu bahawa MasterChef Malaysia Pertama adalah dianugerahkan kepada Masterchef Ezani. Tahniah kepada beliau yang sememangnya layak memegang anugerah tersebut. Entry pada Malam Santapan Penamat MasterChef Malaysia menceritakan betapa mereka mempunyai satu ikatan persahabatan yang amat kuat.

Namun, ada sesuatu yang lebih bermakna antara masterchef tersebut. Ramai yang sebak melihat pertarungan penyingkiran antara MasterChef Wahidan dan MasterChef Danial. Kisah membuat roti canai berakhir dengan MasterChef Danial terpaksa mengundur diri. Namun keakraban mereka bak saudara kandung amat jelas di dalam kaca tv.. dan juga di luar.

Macam abang dan adik

Walau apa pun yang terjadi selepas ini, aku harapkan semua yang terbaik buat mereka. Masih ada ruang dan peluang untuk mereka meneruskan bidang kulinari yang mereka suka ini. Mana laaa nak tau, sorang satu buka Restoran MasterChef Malaysia.

Great moment for MasterChefs

ALL THE BEST SEMUA MASTERCHEF MALAYSIA!!!

1,074 total views, 2 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

  1. riffzam says

    semua ada kelebihan. dan Danial antaranya juga. Danial mungkin blh sambung pengajiannya dalam bidang kulinari nanti. insyaAllah.beliau mesti boleh pergi jauh dalam bidang ni. :) sebab beliau antara muda selain Zamir. :) dan semua memang hebat! apa-apa pun tahniah utk Ezani dan Wahidan sebab antara yg terbaik. :)
    riffzam ajak kita terjah..Tok GuruMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam