Bila Seharian Tanpa Entry

Inilah jadinya bila aku takde publish entry selama sehari. Saja aku nak tengok apa akan jadi bila tak update entry. Dan saja nak spend masa rileks habisss kat Sungai Besar. Cool beb!! Hujung bulan ni macam nak balik lagi. Sambung main Helikopter. hik hik hik..

Tak dinafikan ada ketikanya kita ni semua ada rasa MALAS nak update entry blog. Nak rileks yea tak? Jangan lama-lama sangat tau rileks. nanti terkena sindrom kenadotan. Hmmm.. aper laaa citer blog madammondoq. Hope lepas dia pantang, okay laaa kut. trafik tiada entry

Korang macam mana weekend lepas? Dah mula kembali sibuk?

973 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

  1. Blog Keperawatan says

    Banyak juga pengaruhnya ke penurunan visitor dari 3k ke 1k saja yah…
    Jadi harus siap-siap tiap hari publish entri sahabat
    Blog Keperawatan ajak kita terjah..Rumah SehatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam