Bila ILHAM balik kampung

Aku masih h lagi kerja. My Sha dan ilham balik kampung sekali dengan adik ipar. Bila ILHAM balik kampung, daddy tinggal sorang-sorang lah yea. Jadi ‘bujang’ sekejap. hahahah. Errmm.. biasanya update blog dan blogwalking laaa. kekadang kalau ada cerita best, baru tengok tv.

ILHAM dan pakngah nyer..

My Prince

Haaaa.. rumah yang tengah renovate dulu dah nak siap. Lepas ni, boleh laa masuk ke bilik masing-masing. Jadi lima bilik kat kampung tu, hehehe. Sekarang ni, aku cuti setiap ahad selepas masuk department baru nih. Minggu depan nak rehat sikit lah, leh cuti 4 hari.. wooohooooo.

421 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam