Riang Raya Bersama Marrakech Tea

Marrakech tea Boxes

Dah nak raya! Kejap je rasanya. Korang dah ada idea nak hidang minuman apa di hari raya? Dalam kepala aku memang dah ada Marrakech Tea. Sesuatu yang baru dan perlu korang cuba. Boleh hidang kat tetamu yang datang. Kalau tak pun, boleh je minum bersama yang tersayang. Sambil rileks dan santai menonton televisyen. Baru-baru ni [...]

126 total views, 126 views today

Kisah Baju Terbalik

Melastik abs

Seperti biasa kami datang ke Akademi Denaihati. Hujan renyai-renyai dingin di pagi hari. Tiba-tiba datang si Babah Ray. Aku tersenyum nak tergelak dalam hati. Boleh pulak dia macam tu. Kenapa lah pagi rabu ni. Kelam kabut ke? Sebab…… Pakai baju terbalik!!! hahahahaa Denggg! dah laa sama dengan aku punya. Kami beli di tempat yang sama [...]

557 total views, 90 views today

Iklan Raya 2014

tiket metallica percuma

Raya dah dekat. Macam biasa, mesti ada iklan raya. Dah tengok semua iklan raya tahun 2014 ni? Ada yang dah tengok kat televisyen dan tak kuran juga yang tengok kat Youtube. Nampak macam iklan raya dari Petronas dah mencecah lebih sejuta view dek kerana Ads di Youtube. Menarik juga. Bagi aku semuanya ada mesej dan [...]

656 total views, 55 views today

Stanzo Pilihan Rekabentuk Dalaman Rumah

stanzo chair

Raya pun dah nak dekat. Dah ada perabot raya? Jom ke Stanzo Collection! Konsep di Stanzo Collection ini memberi manfaat kepada pelanggan, dari segi harga mampu milik dan pelbagai pilihan, di mana mereka dapat melihat dan menggambarkan bagaimana perabot dan hiasan yang dibeli nanti akan kelihatan dalam rumah sendiri. Masa ini, ia akan mengendalikan dua (2) [...]

482 total views, 13 views today

Buffet Ramadhan Restoran Lalapan Upin Ipin Putrajaya

Makan di Restoran Lalapan

Pernah dengar Restoran Lalapan di Putrajaya? Kali pertama juga bagi aku kerana kawasan tersebut adalah kawasan yang baru siap. Ramai yang tidak tahu lagi kewujudan beberapa kedai di situ termasuklah aku. hehehee. Jadi, tanpa membuang masa lagi aku menghadirkan diri berbuka puasa di Restoran Lalapan atas jemputan Les Copaque Production. Terima kasih banyak-banyak tau! Kali pertama [...]

1,159 total views, 14 views today

#gilabola dengan Rakyat Malaysia

Gila Bola

Siapa yang tak tahu lagi yang pasukan Germany adalah Juara bagi Piala Dunia 2014 kali ini. Jaringan cantik Mario Gotze menjulang German sebagai Juara Piala Dunia baru. Perlawanan akhir German vs Argentina memang sengit dan mendebarkan dengan banyak peluang untuk menjaringkan gol daripada kedua pasukan. Minit 112 telah membezakan kedua pasukan apabila bola hantaran Andre Schurrle disambar cantik [...]

530 total views, 2 views today

Nescafe Dolce Gusto dan Haruman Marrakech Tea

Marrakech Tea

Nescafe Dolce Gusto. Kali pertama aku dengar. Rasa macam menarik je dengan keunikannya. Mesin Nescafe Dolce Gusto ni pun dah mencuri perhatian aku. Macam penguin pulak bentuknya. Semakin lama tengok, semakin teruja sebab seperti tidak percaya yang mesin ni boleh menghasilkan pelbagai jenis teh dan kopi yang dibuat khas dari Nescafe Dolce Gusto ni. Raya pun dah [...]

775 total views, 13 views today

Habuan 35 Juta untuk Jerman

Mario Gotze

Habuan yang sangat besar dan ia 1 peratus daripada pendapatan Piala Dunia FIFA 2014. Selepas Jerman menewaskan Argentina 1-0 pada masa tambahan perlawanan akhir Piala Dunia, bukan sahaja ia dapat menjulang piala 18 karat, tetapi ia juga habuan besar bernilai $35 juta. Ia sesuai dengan hadiah yang terbesar dalam sejarah Piala Dunia telah diagihkan dalam Piala [...]

666 total views, 4 views today

Tonton Germany Vs Argentina di Astro

Goodbye Kiss

Seluruh rakyat Malaysia berpeluang untuk merasai kepuasan tontonan perlawanan akhir PIALA DUNIA FIFA 2014 BRAZIL menerusi platform TV dan digital Astro. Acara sukan terbesar dunia yang mula membuka tirai pada bulan lepas kini telah pun tiba ke kemuncaknya apabila dua pasukan gergasi iaitu Jerman bakal menentang Argentina dalam perlawanan akhir pada 14 Julai 2014, jam [...]

526 total views, 9 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...