Lambaian Kaabah

Mekah 2015

Alhamdulillah.. Aku doakan untuk korang semua.. ameen.. ameen… 868 total views, 26 views today

868 total views, 26 views today

Projek Misi menggapai Jutawan

Jam Tawaf Denaihati

Masa untuk berubah. Masa untuk berganjak kepada satu aras yang lain. Kalau kengkawan yang lain perasan, sejak kebelakangan ini aku dan beberapa rakan lain pun sedang super busy dengan beberapa kerja. Bermula dengan tentang mengambil alih pengurusan operasi eQurban Resources Sdn Bhd oleh Denaihati Network Sdn Bhd yang memerlukan nafas baru untuk memberikan lebih khidmat ke serata […]

1,908 total views, 6 views today

Belon Udara Panas Putrajaya 2015

Selfie Belon Panas Putrajaya

Nak Naik belon Udara Panas? Biasa yang terkenal di Cappadocia, Turki tu je. Bila lah nak ke sana kan untuk naik belon panas. Kat Putrajaya ni dah tujuh kali Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta berlangsung. Aku pernah datang beberapa tahun yang lepas tetapi sekadar di tepian sahaja. Kali ini dapat buat coverage dan masuk […]

5,597 total views, 14 views today

Perisa Baru Yeogurt yang Sedap

Top Blogger Malaysia 2015

Sedapnya! Memang dah lama minum air jenama Yeos ni.. Sedap pun sedap! Memang pilihan semulajadi, kena dengan tagline Yeos Malaysia ni. Seronok pulak aku tengok ada perisa bari Yeogurt ni, ada Laici, Mangga dan Epal Hijau. Baru tadi aku dah rasa kesemua perisa Yeogurt ni. Sedap! Memang korang semua kena dapatkan segera. Nanti ada contest […]

1,284 total views, 6 views today

Menang Contest iPhone 5s

eyriqazz iphone 5

Seronoknya kepada yang menang hadiah. Dan hadiah itu berupa gajet iPhone 5s. Pengumuman telah dibuat dan senarai pemenang iphone 5s juga telah dimaklumkan. Keputusan adalah muktamad. Nikkhazami.blogspot.com Hpmurah2u.com Jmr23.com Bloggerlelaki.com Sensasi2020.com Contest ini memang selalunya dianjurkan oleh denaihati pada setiap tahun. Durasi masa berbulan-bulan di mana ramai rakan blogger berpeluang untuk mendapat hadiah seperti wang […]

1,718 total views, 2 views today

Teori dan Misteri : 8 Mac 2014 Setahun Tragedi MH370 dalam Kenangan

MH370 mural

Satu dunia sudah mengetahui. Tragedi MH370 ‘hilang’ di mata kita. 8 Mac 2015, setahun selepas MH370 dilaporkan hilang dalam perjalanan ke Beijing, rakan-rakan dan keluarga daripada 239 orang mangsa tragedi akan berkumpul di ibu negara Malaysia pada hari Ahad untuk ingatan orang yang tersayang dan menggesa pihak berkuasa untuk meneruskan pencarian mereka untuk pesawat tersebut dan […]

3,378 total views, 4 views today

Jadual dan Keputusan Liga Super Malaysia Terkini

Ultras Malaya AFF Suzuki Cup 2014

Lama tak ke stadium untuk menonton bolasepak. Nak ajak sembangsukan.com dia pulak busy juga dengan kerja seharian dengan order yang tak putus-putus. Aku pun sekalu penyokong pasukan Perak Darul Ridzuan yang juga dikenali sebagai The Bos Gaurus, pun sudah lama tidak ke stadium. Mungkin kerana perubahan yang berlaku kepada pasukan kesayangan ini tidak seperti awal […]

2,038 total views, 2 views today

Semalaman #Projek2015 di Muar

Denaihati dan Eizil

Aku baru beberapa kali sahaja ke Johor. Bukan selalu. Dan sedara pun tak berapa ramai kat sebelah selatan. Cuma dulu ada Menjejak Ibu Saudara yang Terpisah, alhamdulilllah dengan izin Allah, berjumpa kami selepas 20 tahun terpisah. Singgah di Muar. Memang nak mencari makan-makan yang sedap. Sudah tentu Muar sinonim dengan Mee Bandung Muar. Aku pasti […]

1,604 total views, no views today

Wajah Baru Banglo Misteri Seksyen 2 Shah Alam

Banglo Misteri RM50

Tahun lepas, aku ada buat satu entry wordless di mana Banglo Berhantu Seksyen 2 Shah Alam yang ramai diperkatakan orang. Terdapat kisah katanya sebatang pokok kayu ara yang sangat besar di tepi rumah itu yang dahannya boleh memasuki tingkap bilik atas. Kini, ia sudah berubah wajah. Aku perasan beberapa batang pokok telah ditebang dan ruangya lebih lapang. […]

4,242 total views, 8 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...