RM157,000 untuk Peraduan Video Merdeka ESCAPE Shots

narmi cover

Negara kita yang tercinta, Malaysia akan menyambut Hari Kemerdekaan ke 57  tidak lama lagi. Celcom Escape menganjurkan kontest video Merdeka sebagai salah satu cara untuk meningkatkan lagi jiwa patriotik di kalangan rakyat Malaysia khususnya para remaja dan belia. Di sinilah  kita tunjukkan bakat dan kreativiti tersendiri. Sudah tentu ramai yang berbakat dalam menghasilkan video pendek dan sudah pasti semangat patriotik [...]

168 total views, 154 views today

Uji Bakat Pencetus Ummah Musim Kedua

Finalis Pencetus Ummah musim pertama

Program realiti Pencetus Ummah ternyata telah berjaya mencipta fenomena televisyen di Malaysia. Kelainan pendekatan dakwah yang dibawakan berjaya mencuri perhatian dan mendapat sambutan yang amat memberangsangkan. Justeru, pihak Astro Oasis bakal meneruskan lagi usaha pencarian pendakwah baru yang serba boleh dengan mengadakan sesi uji bakat Pencetus Ummah musim kedua di beberapa buah lokasi. Pencarian ini [...]

371 total views, 25 views today

Tempah Makan di Restoran dengan Offpeak.my

Makan Udang

Rasa nak makan di restoran bersama kawan-kawan? Tak tahu ke mana nak pergi? Jangan risau korang boleh cari pelbagai pilihan di Offpeak.my dimana ia merupakan diskaun makan dari restoran yang terpilih yang kebanyakannya di Lembah Klang, 2 di Pulau Pinang dan 1 di Pahang buat masa ini. Bukannya apa, alang-alang korang nak makan tu, bolehlah [...]

547 total views, 44 views today

Rumah Terbuka 2014

Gaya Travel

Masih dalam mood raya lagi ke? Bulan syawal sebulan. Macam-macam program ada. Lebih-lebih lagi kalau hujung minggu. Memang confirm lah Rumah Terbuka a.k.a. Open House merata-rata dan memang tak sempat kalau nak pergi semua. Cuma mana yang sempat, dapatlah hadir memeriahkan undangan tuan rumah. Pagi sabtu yang lalu, dimulakan dengan Majlis Perasmian Pusat Terapi Al [...]

475 total views, 8 views today

Samsung NX Mini dengan Lensa Boleh Ubah

Lens NX Mini

Dah hampir 4 bulan aku guna Samsung NX Mini. Dah rasa memang sebati dengan kamera Samsung NX Mini tu. Kalau yang selalu jumpa aku di event, akan perasan aku akan bawanya ke mana-mana saja. Harus laaaah kan. Pencinta SAMSUNG. Mana lagi yang dapat mengambil hati aku dengan kamera ‘selfie’ terbaik ini. Dengan 20.5 Megapixel, sudah [...]

699 total views, 25 views today

Pelan Telefon dan Internet Terbaik untuk Pengguna

Beza Pelan internet Malaysia

Nak cari pelan telefon dan internet yang terbaik untuk korang? Sekarang memang sudah zaman berteknologi. Zaman millennium. Dan tidak keterlaluan jika aku katakan bahawa hampir semua orang pada masa ini, di Malaysia khususnya mempunyai sebuah telefon bimbit. Memang sudah jadi keperluan. Teringat aku pada awal keluaran telefon bimbit, ia hanya lebih kepada penggunaan telefon suara [...]

1,276 total views, 50 views today

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

eyriqazz iphone 5

Ada blogger yang nak iPhone 5s? Ni nak bagitahu. Ada peluang dan ruang untuk menang. Contest iPhone 5s Sudah semestinya ada beberapa tugasan. Dan akan tugasan-tugasan tersebut perlu dilaksanakan seperti contest-contest sebelum ini. Ramai yang teruja nak join tu. Jangan lupa ke blog DENAIHATI dan lihat jika ada update untuk contest tersebut. Tugasan Pertama Cabaran [...]

672 total views, 11 views today

Kempen Derma Darah #kitasama Di 8 Lokasi Seluruh Negara

Blood Test

Sempena Hari Kemerdekaan ke-57 Malaysia, Astro akan menjalankan dua kempen Merdeka yang bermula dari 15 Ogos 2014 hingga 16 September 2014 sebagai tanda penghormatan kepada Malaysia dan semua rakyat Malaysia. Kempen pertama, Negaraku akan mempersembahkan Malaysia melalui 48 program baru di beberapa saluran TV Astro untuk meraikan keindahan dan kepelbagaian negara Malaysia. Kempen Merdeka yang [...]

684 total views, 28 views today

Menang RM40,000 dengan Shell Easy Win

Shell lego

Menang RM40,000??!! Amboi… beraya sakan laaa kalau macam tu. Tapi ada yang dah menang. Dan beratus orang pun turut menang tau! Shell Malaysia kembali memberi hadiah kepada pelanggan setia dengan “Shell Easy Win”, kempen 10 minggu yang bermula pada 7 Julai, 2014 yang bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pemandu Malaysia membuat pilihan yang lebih bijak dengan [...]

937 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...