10 Peserta Pencetus Ummah Musim Kedua

Para Peserta PU 2

Program realiti Pencetus Ummah ternyata telah berjaya mencipta fenomena televisyen di Malaysia. Kelainan pendekatan dakwah yang dibawakan berjaya mencuri perhatian dan mendapat sambutan yang amat memberangsangkan. Terbaru, program pencarian pendakwah kreatif ini kembali untuk musim kedua dengan memperkenalkan para peserta serta mengumumkan barisan tenaga pengajar yang terlibat. Aku juga masih ingat lagi Pencetus Ummah yang [...]

974 total views, 200 views today

Minyak Shell Percuma dengan Bonuslink

Voucher Parkson

Pernah guna kad Bonuslink? Bonuslink ni dah lama dah. Sejak tahun1998 lagi kalau tak salah aku. Dan aku juga ada sekeping kad ini. Maklumlah, biasanya untuk collect point sambil membayar. Isi minyak Shell, shopping di Parkson atau sebagainya. Dah banyak dah tempat yang boleh collect point bonuslink ni. Tapi ada yang dah redeem tak point [...]

980 total views, 154 views today

RM1500 untuk anak Selangor dari TAWAS

Sijil TAWAS

Anak anda dilahirkan di Selangor? Jangan lupa daftar dengan Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS). Dah lama juga aku daftarkan nama anak  dan masih lagi teringat TAWAS melakukan kejutan hari lahir buat anaku, ILHAM. Mereka datang dengan maskot Si Manja Tawas untuk meraikan kami. Terima kasih diucapkan. Pendaftaran adalah percuma dan hanya perlu ikut syarat yang [...]

2,354 total views, 68 views today

Suasana Sawah Padi Sungai Besar

Pemandangan sawah padi

25 dan 26 Oktober 2014 Peket 20, Sungai Nipah, Sungai Besar, Selangor. pic from Samsung Galaxy S4 976 total views, 26 views today

976 total views, 26 views today

XES Premium di Quill City Mall

Beg Kasut Merah

Nak cari kasut dan beg lagi.? Di mana lagi kalau bukan di XES. Lokasi kedai terbaik untuk mencari kasut korang. Untuk lelaki ada, untuk perempuan ada. Dan untuk anak-anak kecil pun ada. Seriusly bila masuk ke XES Premium ni, aku dah jadi tak tentu hala. Sebab banyak pilihan kasut untuk dicuba dan dipamerkan. Maklumlah, sekarang [...]

966 total views, 28 views today

Kembara Akar Budi UIA

Pahang

Pada 17 April yang lalu, telah berlangsung satu program yang diberi nama Kembara Akar Budi yang dianjurkan oleh Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM). Seramai 100 orang pelajar UIAM terlibat dalam  program ini yang berlangsung di Kampung Salong Baru, Pekan, Pahang. Pelbagai aktiviti menarik telah dijalankan seperti program gotong royong kenduri, program khidmat masyarakat dengan pameran dan [...]

1,324 total views, 58 views today

Bersama Blogger Shell

Shell Fuel Save Top

Akhirnya.. Hari cabaran sudah dilalui. Tahniah kepada bro Hafiz yang menang di tempat ketiga. Memang cukup bermakna kali ini, penyertaan beliau. Sebab dari tahun lepas kami join sama-sama ke event ini. Tak sangka bro hafiz dapat menang Central region dan seterusnya tempat ketiga untuk peringkat kebangsaan. Aku? hanya shorlisted je. Dan untuk Shell Fuel Challenge [...]

1,862 total views, 18 views today

Servis Penghantaran Percuma, FoodPanda Malaysia sambut World Food Day

aksi makan

Apabila di pejabat semakin banyak, ramai yang seperti malas hendak keluar untuk makan tengahari atau petang. Seperti aku juga. Jika terlalu sibuk, memang akan buat pesanan untuk penghantaran makanan. Semuanya secara dalam talian sahaja. Order dan buat bayaran dengan khidmat perbankan atau tunai. Kali ini, Foodpanda Malaysia meraikan Hari Makanan Dunia 2014 dengan menawarkan perkhidmatan [...]

1,812 total views, 12 views today

Jom #SupportHafizRahim

Support Hafiz Rahim

18 Oktober 2014, tarikh yang kitorang tunggu-tunggu…   Citer selanjutnya di Finale Shell FuelSave Challenge 1,171 total views, 8 views today

1,171 total views, 8 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...