WW | Bicara Wanita Ummatik

Bicara Wanita Ummatik

Ada kisah dari ibu Ahmad Ammar. -Dewan  Jubli Perak, Shah Alam- 115 total views, 115 views today

115 total views, 115 views today

Sebab Tak Update Blog

Blogger Trafik Tinggi

Setahun 365 hari. Memang penat kalau nak update entry blog setiap hari tanpa missed. Ada hari yang penuh dengan idea. Ada hari kita langsung blur tak tau nak buat apa. Nak tengok blog pun rasa malas kan. Itulah hakikat yang perlu dilalui oleh penulis blog seperti kita. Walau ada yang menggunakan guest writer, namun aku [...]

715 total views, 63 views today

Magnolia Gotcha Safari yang Sedap

Aiskrim Magnolia

Magnolia Gotcha Safari. Ermmm.. Perisa baru ni. Macam seronok pulak bila ia dijadikan pembelajaran menyeronokkan dengan fakta menarik setiap haiwan dengan setiap batang aiskrim. Dapatkan pengalaman Gotcha Safari yang mengajar anda tentang haiwan semasa anda menikmati aiskrim anda. Langkah pertama untuk menikmati pengalaman Safari adalah dengan membaca fakta-fakta tentang haiwan pada pembungkus, diikuti dengan mempelajari [...]

587 total views, 17 views today

Visa Financial Football Menuju ke Piala Dunia Brazil 2014

visaFF

Piala Dunia Brazil 2014. Semakin hari sudah semakin terasa kehangatannya. Sebelum kita pergi jauh lagi, apakah kita sudah mengira bajet peribadi untuk diri dan juga keluarga? Sebagai contoh, kehidupan aku yang kini bergelar sebagai penulis blog sepenuh masa juga memerlukan perancangan dan bajet setiap tahun. Perancangan kewangan peribadi adalah proses untuk menangani masalah kewangan anda dalam konteks keadaan [...]

727 total views, 1 views today

Seminar DSR Property Strategy

DSR COACHING

Nak berjaya? atau nak kaya dan berjaya? Sudah tentu kedua-dua perkara itu yang ramai orang mahukan. Tak kira jantina, umur, dan kaum, sudah pasti masing-masing ada strategi atau rancangannya. Anda mungkin akan terus terhimpit dengan arus ekonomi yang semakin menghimpit golongan berpendapatan sederhana. Ekonomi kapitalisme ini adalah amat kejam di mana yang miskin terus miskin [...]

565 total views, 1 views today

Cara Tingkatkan Trafik Blog

real traffic online

Bagaimana untuk meningkatkan trafik blog ? Ini adalah soalan yang paling biasa ditanya oleh penulis blog . Walaupun bekerja keras untuk mewujudkan minda untuk meniup kandungan untuk blog mereka, mereka tidak mendapat trafik yang mereka mahu. Aku berharap selepas membaca post komprehensif ini mengenai “ Cara Tingkatkan Trafik Blog ” ini, anda akan mendapat beberapa wawasan yang [...]

998 total views, 3 views today

Satay Menara di Jalan Reko Kajang

Sate Menara

Korang makan Satay tak? Kalau suka makan, memang boleh challange dengan aku lah. Siapa nak lawan makan satay dengan aku, boleh lah roger yea. Rekod aku baru 33 cucuk, standard size Sate Kajang tu. Tapi itu zaman bujang lah yang dah berlalu. Errm, tapi kalau ada yang berhajat, boleh lah pelawa aku. hehehe. Ni ada [...]

557 total views, 6 views today

Rahsia Anak Pintar

ilham kopiah

Siapa yang tak nak anak pintar. Anak adalah segalanya. Bangun awal pagi dan bergegas ke tempat kerja. Bila balik, merekalah yang pertama ditatap. Susah payah kita dalam apa sahaja urusan mencari rezeki adalah untuk anak-anak supaya menjadi insan yang berguna suatu hari nanti. Setiap ibu bapa pastinya menanam berbagai cita-cita tentang masa depan anak-anak. Segalanya berkaitan pendidikan [...]

868 total views, 3 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...