Aku bukan Eyriqazz William Hung

Aku bukan Eyriqazz. Aku juga bukan William Hung. Aku juga bukan penyanyi yang punyai suara lunak bak Zarul Umbrella. Aku hanya seorang blogger biasa. Aku cuma seorang pekerja yang mendengar dan bercakap banyak hari-hari. Aku bukan bekerja di depan kamera tapi di depan monitor. Aku sebenarnya tiada idea.

Tapi…..

Get ready untuk video

Kerja aku harus diselesaikan. Jika eyriqazz sudah buat dengan Video William Hung nya, kini tiba giliran aku menyahut cabaran SAMSUNG Global Blogger dengan membuat rakaman video 30 saat untuk ke London 2012. Inilah sebenarnya salah satu task dan pengalaman bila anda dapat sponsored post. Takpe, esok setel semua. hehehehe

Ofcoz gunakan DSLR dari SAMSUNG!!!

Haaaa.. nak dengar aku nyanyi? tak sempat laaa der. 30 saat aje, camner nak nyanyi. Kalau suara sedap macam Meor atau Babah Jejai, leh laa aku nyanyi. Aku buat biasa-biasa aje lah. Cuma nak fikir apa nak cakap. Belum  masuk bab edit lagi sebab sifu video aku tengah busy. Malas nak kacau. So, korang jangan expect aku nyer video tu macam Jamie Oliver dalam video promo tu udah yea.

So, korang nak tengok videonya ke? Ermmmm.. tunggu lah,  paling awal adalah 26 April 2012 (12 pagi) atau selewatnya 10 pagi 26 April 2012 tersebut. Check it out yaw!! Korang pun boleh join jugak tau!

LONDON 2012.. Here we Go!!!

729 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam