Adam dan Hawa Episod 77 , 78 , 79 dan 80

Empat episod yang TERAKHIR. Kemeriahan kembali apabila tiba hari Isnin – Khamis. Rancangan Adam dan Hawa yang semakin mendapat tempat di hati penonton. Jom Saksikan Adam & Hawa episod 77-80, Isnin hingga Khamis, 10 malam di Mustika HD (134). Aku pakai Astro On the Go aje.

Am dan Ain, Johan ‘mamat rebonding’ dengan Azie, Dee dan Muzaffar ‘mamat ho liau’. Haaa.. macam-macam kisah kan? Nak tunggu baby Arissa Nurasyiqin tak?

adam dan hawa episod 77

Adam dan Hawa Episod 77 : Drama bersiri yang mencetus fenomena, kini telah tiba di penghujungnya! Apakah yang berlaku ketika Dee bertemu dengan Ain? Apa kesudahan hubungan mereka? Saksikan empat episod akhir Adam dan Hawa ini.

****************************

Adam dan Hawa Episod 78 : Ain tidak menyangka percutiannya ke Cameron Highland adalah bersempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 9. Macam mana dengan Dee? Masih taknak anak dalam kandungannya itu ke? Kasihan Muzaffar.

adam dan hawa episod 78

****************************

Adam dan Hawa Episod 79 : Am terkejut Ain jumpa Dee? Bertekaklah mereka seketika. Ain berjanji takkan biarkan perempuan lain menganggu rumahtangga mereka. Dee pulak tiba-tiba bleeding. Apakah yang akan terjadi dengan kandungannya?  adam dan hawa episod 79

****************************

Adam dan Hawa Episod 80 : Malam ni malam terakhir tayangan drama bersiri Adam dan Hawa.Mesti ramai yang sudah tidak sabar untuk melihat kesudahan kisah hidup Adam Mukhriz dan Ain Hawani. Apakah kesudahannya? Jom sama-sama kita saksikan episod akhir ini. Adam dan Hawa telah meningkat rating nya sehingga kini.. syabas!!

adam dan hawa episod akhir

p/s: Ada yang tengok episod akhir di Kedai Kari Kepala Ikan Kampung Pandan di Jalan Yap Kwan Seng. Selamat menonton.

SELAMAT TINGGAL ADAM DAN HAWA..!!

****************************

4,267 total views, 14 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam