Adam dan Hawa Episod 65 , 66 , 67 dan 68

Kemeriahan kembali apabila tiba hari Isnin – Khamis. Rancangan Adam dan Hawa yang semakin mendapat tempat di hati penonton. Jom Saksikan Adam & Hawa episod 65-68, Isnin hingga Khamis, 10 malam di Mustika HD (134). Aku pakai Astro On the Go aje.

adam dan hawa episod 65 AARON AZIZ LIMITED TSHIRT

Baju Eksklusif Aaron Aziz a.k.a. Adam Mukhriz

Adam dan Hawa Episod 65 : Johan dalam proses membaik pulih hubungannya dengan Azie dan meminta maaf kepada Ain sekeluarga atas kesalahannya.Apakah yang berlaku kepada Ain semasa ketiadaan Am di sisi? Ain dapat gambar Am dengan siapa?

***********************************

Adam dan Hawa Episod 66 : Azie dan Johan berusaha memperbaiki semula hubungan mereka walaupun ibu Johan seakan tidak percaya sehingga mendakwa Ain telah menghasut mereka berdua. Apakah tidakan mereka selepas ini?

adam dan hawa episod 66

***********************************

Adam dan Hawa Episod 67: .Setelah pemeriksaan di klinik, Ain mendapat berita bahawa dirinya telah mengandung 4 minggu! Adakah Ain akan memberitahu Am perkara ini? Mak Johan pula seperti tak sabar nak suruh Johan dan Azie berkahwin. Azie terfikir adakah dia sedia menjadi suami kepada Johan? Selepas tu, ada sesuatu yang tak diduga berlaku kepada Ain.

adam dan hawa episod 67

***********************************

Adam dan Hawa Episod 68: Am sudah pulang dari London, tapi dia masih tidak tahu tentang kandungan Ain. Adakah kandungan Ain terselamat?

adam dan hawa episod 68

***********************************

1,067 total views, 2 views today

Program Qurban & Aqiqah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam