Adam dan Hawa Episod 57 , 58 , 59 dan 60

Kemeriahan kembali apabila tiba hari Isnin – Khamis. Rancangan Adam dan Hawa yang semakin mendapat tempat di hati penonton. Geram pun ada tengok Adam dan hawa ni. Jom Saksikan Adam & Hawa episod 57-60, Isnin hingga Khamis, 10 malam di Mustika HD (134)

Adam dan Hawa Episod 57 : Hubungan Ain dan Am kini sudah berbahagia. Adik Ain memulangkan rantai yang di berikan Johan kepada Azie. Apakah tindakan Azie selepas mengetahui tindakan Johan itu?

***********************************

Adam dan Hawa Episod 58 : Kebahagiaan Ain dan Am dicemburui oleh Dee. Adakah Kehadiran Dee ke majlis Am dan Ain akan memburukkan keadaan? Ibu Johan pula telah merisik Azie, apakah kesudahan hubungan Johan dan Azie?

***********************************

Adam dan Hawa Episod 59 :  Hubungan Am dan Ain kini sudah tahu kesudahannya, bagaimana pula dengan Azie? Adakah Johan masih ingin bersama Azie? Tapi, Johan dah kata “bukan azie, bukan ain..” Kepada siapakah pulak hati Johan sekarang ni? Dee.. Eja..?

***********************************

Adam dan Hawa Episod 60 : Kehadiran Dee di majlis Am dan Ain di ketahui oleh ibu Am. Adakah kehadiran Dee akan memusnahkan hubungan Am dan Ain? Yang hadoo pulak Dee ni. Mak Am memang tak berkenan langsung.

Am : Kalau bukan kerana Dee, Am takkan kawin dengan Ain kan..?
Ain :Abang rasa ain boleh hidup bahagia ke dengan abang?

***********************************

5,709 total views, 4 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam