Adam dan Hawa Episod 53 , 54 , 55 dan 56

Kemeriahan kembali apabila tiba hari Isnin – Khamis. Rancangan Adam dan Hawa yang semakin mendapat tempat di hati penonton. Geram pun ada tengok Adam dan hawa ni. Jom Saksikan Adam & Hawa episod 53, Isnin, 10 malam di Mustika HD (134).

Adam dan Hawa episod 53 : Hubungan mereka sekarang semakin sukar dengan datangnya perasaan Johan yang tidak boleh melupa kan Ain. Apakah yang akan ibu Ain dan ibu Johan bincangkan? Dan adakah Johan akan teruskan usahanya untuk bersama Ain?

p/s: bengang lak tengok brother ‘rebonding’ tu.. huh!

*************************

Adam dan Hawa episod 54 : Johan masih menaruh harapan kepada Ain. Mak Johan pun faham keadaan hubungan Ain dan Adam. Mereka berbincang dan jumpa azie. Apa yang berlaku seterusnya?

*************************

Adam dan Hawa episod 55 : Hubungan Ain dan Am kini semakin rapat, Ain pula kini menerima hakikat bahawa Am adalah suaminya. Azie pula menceritakan kepada ibu Johan yang Johan pun turut salah dalam hal hubungan Johan dan Ain. Apa pula yang akan Johan lakukan?

*************************

Adam dan Hawa episod 56: Faridah marah-marah pada Ain dan Azie yang jadi pendengar setia. Sementara keluarga Adam menyambut kedatangan Ain dengan rasa bersyukur akhirnya impian Maria dan Normah menjadi kenyataan.

Azie menjadi tempat soalan jawab Faridah tentang semua hal Ain. Faridah tetap tak puashati bila jawapan Azie macam tak logik. Azie tetap melayan kerenah bakal `mak mertuanya`

Eja rasa bersalah jika tak membetulkan keadaan. Nekad berjumpa dengan Johan untuk bercerita situasi yang sebenar keadaan Ain dan Adam. Johan makin berangin pada ibunya…bila ibunya tuduh Ain mainkan perasaan Johan dan maknya dituduh bersubahat.  Permikiran Johan tak stabil lebih-lebih lagi bila mengaitkan hal Ain.

2,054 total views, 18 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam