Adam dan Hawa Episod 49 , 50 , 51 dan 52

Jom Saksikan siaran Adam dan Hawa Saluran : Mustika HD (134) pada 10 malam

Adam dan Hawa Episod 49 : Azie mula gelabah apabila berdepan dengan Ain dan mula berdolak dalih apabila berbicara. Johan pula bersikap mengalah dan mengakui kesalahan dirinya dengan apa yang berlaku antara mereka bertiga.

Namun mereka bertiga mula  bersikap terbuka malah Ain merasa gembira apabila Johan akhirnya memilih Azie sebagai pasangan hidupnya dan ikatan persahabatan mereka tidak akan pernah terputus.

Johan pula terkejut apabila melihat Adam datang dan duduk sekali bersama mereka bertiga dan lebih memeranjatkan apabila mengetahui Adam adalah suami kepada Ain.

 ******************************************

 Adam dan Hawa Episod 50 : Ain bertengkar dengan Adam isu tentang mereka berempat dengan soalan-soalan yang menyakitkan hati dari Adam.

Johan pula rasa seperti dipermainkan oleh Ain selama ini hingga hati dan jiwa nya mula kacau bilau. Namun tidak pula pada diri Ain dan Azie yang lebih berfikiran positif dan menganggap ianya adalah ketentuan dan takdir dari Allah SWT.

Apakah yang Johan inginkan lagi dari Ain sedangkan dia sudah tahu yang Ain masih bersuami?

  ******************************************

Adam dan Hawa Episod 51 : Johan kini semakin mendesak Ain untuk kembali kepadanya sedangkan dia tahu Ain kini semakin intim dengan Am. Apakah yang Johan akan buat?

Am ajak Ain makan bersama dengan mama tapi ain taknak. Tapi sebenarnya Ain jumpa Johan. Johan pulak macam desak Ain. Cakap ain permainkan perasaan Johan. Benci tul laaa part ni.. huh!

Am datang rumah, tapi ain macam terkejut.

******************************************

Adam dan Hawa Episod 52 : Johan terus dengan niatnya untuk mendapatkan Ain kembali. Tapi Johan belikan cincin untuk Azie. Dan Dee juga teruskan usahanya untuk memusnahkan hubungan Ain dan Am. Adakah mereka berdua akan berjaya?

Johan suruh ibunya bertemu Ain dan menyatakan hasratnya. Ain agak terkejut dan face to face lagi dengan Johan.


1,591 total views, 4 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam